Meistä

31.1.2012 lähdimme viiden kuukauden pituiselle seikkailulle SLEF:n (Sveska Lutherska Evangelieföreningen i Finland) lähetystyöharjoitteluun / vapaaehtoistyöhön Keniaan. Asumme Rukongossa Homa Bay:n maakunnassa lähellä kylää nimeltä Sindo.


Visa större karta
Kartasta näet missä Rukongon lähetysasema sijaitsee, asemalla on myös ala-aste, siksi nimi Rukongo OVC Primary School. Osallistumme kahteen vesiprojektiin ja sen lisäksi muuhunkin, mitä vastaan tulee.

Puhelinnumeromme Keniassa:

Soittaessa kannattaa käyttää numeroa Hanna 99577254707178693 tai Jakob 99577254707178690. Näillä numeroyhdistelmillä puhelun hinta on 13 senttiä/min, eli ei paha! Tekstiviestejä voi lähettää numeroihin Hanna:+254707178693
Jakob: +254707178690.

Meille voi mielellään lähettää myös postia osoitteeseen:

Hanna-Leena ja Jakob Ventin
Rukongo mission
P.O.Box 344
40300 HOMA BAY
KENYA

Pieni sivuseikka on se, että postilaatikkomme sijaistsee tunnin ajomatkan päässä, joten ihan joka päivä ei tule sitä tarkistettua. Täällä koemme kuitenkin, että olemme oikeutettuja hakemaan posti autolle. Ajamme keskimäärin kerran viikossa postilaatikon ohi.:)

 

Kiitokset Generolle, jotka ovat auttaneet blogin pystyttämisessä!

14 thoughts on “Meistä

 1. Heipparallaa!
  Justiinsa kirjoitin pitkän jutun ja tuli virhe, liekö pilvivika.
  Oli mukava, kun saimme saatella teitä. Oli varmaan kaunis päivä matkustaa , meillä oli ainakin mahtava keli. Eikä tänään välähtänyt! Toivottavasti eilinen ei tule kalliiksi.

 2. Hei.
  Tosi kiva kuulla teistä. Myöhästyneet ISOT Onnittelut myös. Hemmafru seuraa mielellään ystävien seikkailuja maailmalla:)

 3. Toivottavasti teillä ei ole kylmä. Piti ilmeisesti rinkkapaketit purkaa, harmi. Pakkasta Harjavallassa 22 astetta aamulla, sisällä on lämmin. Halauksin Mervi ja Heikki

 4. 5.2. Runebergin päivä – Lämpimät onnittelut , teillä on sitten 1-vuotiskihlapäivä.Juhlan kunniaksi Torvelankadulla tarjolla torttuja!
  Pakkanen 25 astetta ja sama aurinko kuin teilläkin- paistaa!

 5. Heissan !
  Holadna pagoda- tälle kansainväliselle kanavalle eli viileä keli. Tänään on sitten julkaistu uusi kuntasuunnitelma ja jos oikein toivomukseni täyttyy- meikäläisistä tulee vielä porilaisia ks. http://yle.fi/uutiset/
  website-=harrastussivuni , oletteko muistanut vierailla?

 6. Sunnuntai: lauha leppoisa keli. SPR:n konsetti Harjavalta-Salissa oli loistava, Lenni-Kalle Taipale oli kuumeessa, mutta sijainen hoiti sijaisuuden loistavasti. Sali oli tupaten täynnä ja lähtiessä saatiin sydämen mallinen suklaa mukaan. Ja miten moni lähettikään teille terveisiä!

 7. Sain Merviltä tänään teidän blogiosoitteen. Hienoa lukea teidän olostanne. Hyvää ystävänpäivää sinne lämpöön. Vatsa kasvaa mukavasti ja Liisi luistelee & piirtää ystävänpäiväkortteja. Voikaa hyvin, halauksin Saara

 8. Hei!
  Terveiset serkulta (Juha) ja perheeltä täältä pohjanmalta sinne aurinkoon. Oli kiva lukea kokemuksistanne ja eritoten kuvat olivat hienoja…… Jatkamme matkaa kanssanne. :)

 9. Heissan!
  Siskokset Lahessa. Siru hoitamassa sairasta! Silmäoperatio onnistui ja näen jo liiankin hyvin.
  Huomenna on blini kekkerit.
  Olemme lukeneet tapahtumia seltä, on kiva lukea. Toivomme kaikkea hyvää teille. Tämä on kokeilu, onnistuuko? Siru ja Pirkko

  • heissan täältäkin!
   kyllä siskokset ovat onnistuneet, hyvin tuli kommentti perille! Istumme Nairobissa ja teemme blogipäivitystä. Pikaista paranemista toivomme sinne!
   J&H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *