Äntligen!

VI har under våren flera gånger ätit på Kiboko Bay, inte bara på grund av att de är en bra restaurang, utan också för att flodhästar kan komma upp och beta på hotellets gård. Ända tills igår hade vi ändå inte haft turen att se dem, men så plötsligt kom de upp ur vattnet och vakten kom och frågade om vi ville se flodhästar! Lyckligtvis hade jag med kameran för det var åskväder och jag tänkte att jag kanske kunde få några fina bilder av ovädret på sjön. Blixtarna uteblev men flodhästarna dokumenterades!

Först va mamman å babyn där

Sen blev mamman hungrig å börja äta!

Ser ut som om sista veckan i Kenya kommer att bli ganska fullpackad – imorgon från Kisumu till Atemo, lite jobb och packande, och på onsdag eftermiddag mot Masai Mara. På fredag till Nairobi och förhoppningsvis kulminerar vår vistelse med kenyanska friidrottslandslagets uttagningar till OS på lördag!

2 thoughts on “Äntligen!

  1. Marin syntymäpäivänä lähetän kiitokset matkakuvauksistanne! Pystyimme olemaan mukana, kun blogissanne kerroitte mainioin kuvin, jopa videoin ja myös sanoin, molemmilla kielillä ja eniten sydämien kielellä.. Jumalan siunausta elämäänne edelleen – ehkäpä Afrikka elää teilläkin, kuten niin monilla muilla, ikuisesti mukana – eikä se ole paha juttu ollenkaan. Voimia lähtötilanteisiin – Suomen viileistä Juhannusviikon säistä!

Comments are closed.