Matkalla

Nyt minäkin (hantta) pääsen puikkoihin. Tässä tulee päivitystä sekä suomennosta aikaisemmista tapahtumista. Viikonloppuna vietimme läksiäisiä, ensin suunniteltuja  ja seuraavana päivänä yllätysläksiäisiä. Oli ihana tavata vielä ystäviä ja perheitä. Muutosta ja muusta lähtöhässäkästäkin selvittiin usean avustajan voimin. Kiitoskiitokiitos kakille! Viimeisen yön olimme tätini luona Oulunkylässä ja ehdimme vähän rentoutua ennen lähtöä.

Hantan vanhemmat olivat myös siellä ja he saattoivat meidän lentokentälle. Sitten mentiin. Lähtöfiilikset: innostuneet ja levolliset.

Ensimmäinen lento oli myöhässä ja niinhän siinä kävi, että myöhätyimme jatkolennoilta. Tällaista ei oltukaan ennen koettu. Nooo, sitten jonotettiin Istanbulin lentokentällä moneen kertaan ja lopulta päästiin hotelliin yöksi. Seuraavaa lentoa joudutaan odottamaan 24 h. Kenian sisäisestä lennosta meillä ei ole vielä tietoa, mutta toivottavasti myös se järjestyy hyvin. Istanbulissa satoi lunta. Alla näkymä hotellihuoneestamme. Vielä ei päästy vaihtamaan sortseihin…Mutta kaikki hyvin. Toivottavasti Alf ja Mona jaksavat odottaa meitä Kisumussa. Tulossa ollaan.

Läksiäiset 1

På fredag hade vi avskedsfesten som vi själva ordnat. Vi hade inte tid att baka och ställa till så mycket själva, men lyckligtvis hade gästerna med sig nåt. Joije hade bakat en Pacman-inspirerad tårta av bär som vi fått av Henkka. Kiitos kaikille!

Lennar och Alex sov hos oss under helgen och hjälpte till att flytta en del av våra saker under lördagen. Tack för hjälpen! Sen på söndagen kom Sara och Sonja och åt lunch hos oss.

 

Avskedsfest

På lördagskvällen överraskades vi av våra syskon och vänner. De hade ordat ett go-away party på generos utrymmen. Nedan ser ni en bildkavalkad från kvällen. Tack till er alla för överraskningen! känns bra att vi har vänner att återvända till! :)

namnförslag till bloggen